fbpx
Извршна канцеларија
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West
  1. Лазар Неданоски, извршен директор на МРФП, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 996
  2. Димитар Смилјановски, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 992
  3. Светлана Бошкоска, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 972
  4. Марина Јоноска, соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 992
  5. Владимир Маринковски, помлад соработник на проект, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., +389 2 3088 972