fbpx
Огласи
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

logoМакедонската развојна фондација за претпријатија во име на проектот „Потпри се на младите“, финансиран од Европската Унија, објави Повик за поднесување на пријави за финансиска поддршка за младински иницијативи/акции со фокус на потребите на младите и жените од руралните општини во целните региони: Североисточен, Пелагониски, Полошки и Југозападен плански регион.

Краен рок за доставување на пријавите е 3 март 2023 година, пред 16:00 часот по локално време.

Прва онлајн инфо сесија: 30 јануари 2023, 10:00 часот. Линк за следење: 
Втора онлајн инфо сесија: 6 февруари 2023, 10:00 часот. Линк за следење:

Сите заинтересирани апликанти кои сакаат да учествуваат на информативната сесија треба да изразат интерес преку е-пошта на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Деталните упатства и потребните обрасци за аплицирање можете да ги преземете подолу:

 

povik photo