fbpx
Извршна канцеларија
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

Светлана БошкоскаСветлана Бошкоска, соработник на проект
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+389 2 3088 972

Родена е на 20.06.1984 година во Тетово. Дипломирала на Економски факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, насока Надворешна трговија. Своето академско образование го продолжува на истиот факултет на насоката Управување во јавниот сектор. Има претходно искуство во раководење и имплементација на проекти. Од септември 2015 година работи во МРФП на позиција соработник на проекти.