fbpx
Извршна канцеларија
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

mjnМарина Јоноска, соработник на проект
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+ 389 2 3088 992

Родена е на 14.06.1989 година во Охрид. Дипломирала на Економскиот факултет во Прилеп на насоката Финансиски менаџмент. Своето академско образование го продолжува на Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје каде магистрира на насоката Монетарна економија, финансии и банкарство. Во текот на своето образование и по завршувањето, остварува практично и работно искуство од областа на финансиското работење во НЛБ Банка и две македонски компании. Од ноември 2016 година работи во МРФП на позицијата соработник на проекти.