fbpx
Вести и јавност
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

Придружете се на вебинарот: „Environmental Technology Verification (ETV) process: Success stories”, организиран од EIT Manufacturing заедницата и дознајте повеќе за алатката ETV, која е дизајнирана да го олесни пристапот на иновативните, еко-технолошки решенија до пазарот. Притоа, ќе имате можност да ги слушнете и успешните приказни на претходно поддржани старт-апи.

265736911 4234871199947727 1191760094060530299 n

Вебинарот ќе се одржи на 13-ти декември 2021 г. (понеделник), 10:30 - 12:00 часот.

Циркуларната економија е една од главните цели на европското општество во моментов. Помагајќи да се одвои економскиот раст од користењето на ресурсите и неговите влијанија, таа нуди перспектива за одржлив раст кој ќе трае. EIT Manufacturing, EIT RawMaterials, EIT Digital, EIT Climate KIC, EIT Food и EIT Urban Mobility ја создадоа EIT заедницата за циркуларна економија со цел да се зајакне соработката меѓу иновативните заедници за климатски неутрална Европа.

Регистрирајте го Вашето учество на следниот линк: https://zoom.us/webinar/register/WN_rR1t82FuSHayug5tFucZBw.

Повеќе информации за вебинарот, може да најдете на следниот линк: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/events.